Meniu
Cos Cumparaturi

Termeni & Conditii

Termeni si conditii

1. DISPOZIȚII GENERALE

Vizitarea sau cumpărarea prin orice mijloace (comandă online, telefonic, email, etc) a produselor de pe site-ul https://pebuton.ro si https://online.pebuton.ro implică automat acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos.

Acest site este întreținut și administrat de către compania SC Nice Automatic SRL, denumită în continuare Furnizor. Persoana fizică sau juridică care comandă și achiziționează produse prin intermediul site-ului https://pebuton.ro si https://online.pebuton.ro, va fi denumită Client.


2. CONȚINUTUL SITE-ULUI

SC Nice Automatic SRL definește prin conținut, toate informațiile conținute pe site în forma de text, date, imagini (poze).SC Nice Automatic SRL își rezervă dreptul de a actualiza sau de a modifica conținutul acestui site fără a anunța în prealabil. Întregul conținut al site-ului https://pebuton.ro si https://online.pebuton.ro este proprietatea Furnizorului și este apărat de legile în vigoare pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul Furnizorului, a oricăror elemente din conținut, se pedepsește în conformitate cu legile în vigoare (administrativ, civil sau penal). Elemente din conținutul acestui site pot fi folosite sau copiate doar cu acordul scris al furnizorului. În cazul în care observați o încălcare a drepturilor de autor de către www.spy-shop.ro vă rugăm să ne trimiteți o înștiințare la adresa de email: office@pebuton.ro.ro


Fotografiile/imaginile produsulelor au caracter informativ pot contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard ale produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Va stam oricand la dispozitie pentru eventuale clarificari.


3. DECLINAREA RESPONSABILITĂȚII

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe https://pebuton.ro si https://online.pebuton.ro (texte, imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea SC Nice Automatic SRL, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit SC Nice Automatic SRL nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc si acestea nu obliga scocietatea la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate pe https://pebuton.ro si https://online.pebuton.ro pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi.SC Nice Automatic SRL isi rezerva dreptul de a corecta eventuale erori de afisare care pot surveni in urma unor greseli de redactare, fara a anunta in prealabil.


SC Nice Automatic SRL face tot posibilul ca produsele livrate să respecte cât mai mult descrierile prezentate pe site. Totuși, în cazul în care conținutul produsului sau, unele caracteristici ale produsului au fost afișate greșit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, Furnizorul își rezervă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută. Valoarea maximă a obligațiilor Furnizorului față de orice client, în cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare, este egală cu valoarea produselor încasate de Furnizor de la clientul respectiv. Furnizorul nu poate fi făcut răspunzător pentru cheltuielile conexe sau orice alte prejudicii cauzate clientului datorită nelivrării sau livrării necorespunzătoare a produsului.


SC Nice Automatic SRL nu își asumă responsabilitatea pentru scopul în care sunt utilizate produsele achiziționate.SC Nice Automatic SRL descurajează utilizarea produselor în afara legii și în afara normelor de bună cuviință. Clientul își asumă în totalitate responsabilitatea utilizării produselor achiziționate de la SC Nice Automatic SRL. Produsele comercializate pe acest site sunt recomandate în general persoanelor și autorităților care prin competența lor au dreptul de utilizare a echipamentelor de supraveghere și monitorizare. În cazul în care produsele sunt achiziționate de persoane fără competențe de monitorizare și supraveghere, acestora le revine obligația de a anunța persoanele supravegheate sau monitorizate de acest lucru.


4. CONFIDENȚIALITATEA DATELOR PERSONALE


Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, SC Nice Automatic SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.


Scopul colectării datelor personale este onorarea comenzilor (eliberarea facturii, certificatului de garanţie și expedierea produselor), marketing și realizarea de statistici necesare dezvoltării serviciilor oferite. Pentru mai multe detalii citeste Politica de confidentialitate


Datele dvs pot fi colectate in urmatoarele situatii:


a. achizitionarea unui produs de pe site


b. abonarea la newsletter printr-un formular pe site 


c. downloadarea unor e-bookuri sau materiale 


Informatiile colectate de catre SC Nice Automatic SRL avand ca scop onorarea comenzilor (ex: nume, prenume, adresa, numar telefon), pot fi furnizate partial companiilor de curierat pentru expedierea si livrarea coletelor.


Informatiile colectate de catre SC Nice Automatic SRL avand ca scop publicitatea (ex: cookie, IP, adresa e-mail) pot fi folosite pentru comunicarile de marketing targetate pe care le facem prin intermediul unor terti colaboratori.


SC Nice Automatic SRL colectează de la clienții săi date cu caracter personal precum nume, prenume, e-mail, număr de telefon, adresă, etc. numai dacă acestea sunt furnizate în mod voluntar de către client. Refuzul furnizării a acestor date, duce la imposibilitatea procesării și finalizarii comenzilor transmise de către SC Nice Automatic SRL.


Conform Legii nr. 677/2001, clientul are dreptul de acces, intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției. Totodată, aveți dreptul sa vă opuneti prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteti adresa telefonic sau prin e-mail la adresa office@pebuton.ro.


SC Nice Automatic SRL nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.


Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul https://pebuton.ro si https://online.pebuton.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic sau e-mail.


SC Nice Automatic SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.


5. GARANȚIE SI CONFORMITATE

Garanția produselor achiziționate este de 12, 24, 36 sau chiar 120 de luni, în funcție de produsul achiziționat. Toate produsele achiziționate de pe site-ul nostru vor fi însoțite de certificat de garanție. Termenul de garanție decurge de la data emiterii facturii. Cumpărătorului i se garantează că în cazul defectării în condiții normale de utilizare, pe durata perioadei de garanție, produsul va fi reparat gratuit sau înlocuit, după caz, la sediul firmei noastre. Condițiile de garanție precum și procedura în cazul defecțiunii unui produs sunt detaliate în Certificatul de garanție. În cazul nereparării produsului, precum și a imposibilității de înlocuire a acestuia de către Furnizor, Clientul poate cere restituirea banilor sau achiziționarea altor produse din magazin. Valoarea maximă a obligațiilor Furnizorului în cazul nereparării sau neînlocuirii produsului este valoarea sumei încasate de către Furnizor de la acel Client, pentru acel produs.


SC Nice Automatic SRL este exonerat de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca produsele in cauza au fost manevrate sau depozitate in mod necorespuzator, utilizate in alte scopuri decat cele pentru care au fost fabricate, au suferit imersii de lichide sau socuri mecanice, termice sau de orice natura sau au intrat in contact cu substante a caror folosire nu este recomandata.


Toate produsele cumpărate din magazinul nostru sunt noi și se livrează împreună cu certificat de garanție, certificat de calitate precum și instrucțiuni de utilizare și documentație tehnică.SC Nice Automatic SRL garanteaza autenticitatea si originalitatea produselor comercializate in magazinul https://pebuton.ro si https://online.pebuton.ro si nu incurajeaza comercializarea produselor contrafacute.


6. PREȚURI ȘI TAXE

Prețul final plătit de către client la ridicarea coletului este format din prețul produsului afișat pe site + cheltuielile de livrare și de transport.

Plata se poate face ramburs (la ridicarea coletului) direct către firma de curierat,se poate face în avans, prin ordin de plată în baza unei facturi proforme sau plata online cu cardul.


Promoții și oferte speciale

În cazul în care prețul sau alte detalii referitoare la produse/promoții au fost afișate greșit, ne alocăm dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul in cel mai scurt timp despre eroarea apărută, dacă produsul nu s-a livrat incă.


Prețurile produselor de pe acest site sunt informative și pot suferi modificări neanunțate. Promoțiile și ofertele speciale sunt valabile în perioada de timp menționată, iar în cazul în care nu se menționează o perioadă de timp, acestea sunt valabile în limitele stocurilor disponibile.


În cazul epuizării stocului se vor oferi alternative prin prezentarea altor produse asemănătoare ca și aspect și specificații tehnice cu produsul comandat al cărui stoc s-a terminat.


Achizitii speciale. Anumite produse pot fi aduse la comanda sau confectionate special. Pentru aceste comenzi se poate percepe un avans sau chiar plata integrala in avans. Refuzarea sa neridicarea acestor comenzi in termen de 10 zile de la instintarea clientului ca se poate efectua livrarea, duce atat la anularea comenzi cat si la retinerea de catre SC Nice Automatic SRL a sumei platite drept avans. Produsele aduse la comanda sau confectionate special nu se pot returna!


7. LIVRAREA PRODUSELOR

Produsele achiziționate de pe site-ul https://pebuton.ro si https://online.pebuton.ro vor fi livrate doar pe teritoriul Romaniei prin intermediul serviciului de curierat rapid , de catre echipa noasta sau prin alte mijloace de transport in cazul comenzilor agabaritice .


Termenul de livrare este de 2-5 zile , dacă nu se specifică altfel, socotit de la data preluarii comenzii. Acest termen este orientativ, el putând fi modificat din motive independente de voința noastră. În cazul în care produsele comandate vă vor fi livrate în mai multe transe, dvs. veți achita doar cheltuielile de livrare aferente primului colet. În cazul în care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai află pe stoc, veți fi înștiințat. Produsele se livrează în limita stocului disponibil. În cazul produselor care nu se află pe stoc sau în cazul comenzilor mari, termenul de livrare poate creste in functie de disponibilitatea in stocul producatorului si se va comunica personal.


8. RETURNAREA PRODUSELOR

Potrivit Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, consumatorul (persoană fizică) are dreptul să notifice în scris compania că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la data intrării în posesia fizică a produselor de către client. 


Mai mult, magazinul nostru vă oferă posibilitatea returnării produselor achiziționate în termen de 30 de zile calendaristice de la data intrarii in posesia fizica a produsului, in conditiile prezentate mai jos:


- în primele 14 zile de la recepționarea produselor se poate solicita rambursarea contravalorii acestora


- pe toata durata celor 30 de zile se poate solicita inlocuirea produselor


Procedura completa de returnare a produselor, precum si formularul de returnare le gasiti in rubrica returnare produse.


Recomandari pentru returnarea produselor achizitionate: Marfa se returnează în forma sa originală, fără a fi deteriorata, cu etichetele intacte, fara a prezenta urme vizibile de folosire, cu o xerocopie după factură, pe adresa noastră. Returul se face prin colet cu acceași firmă de curierat rapid cu care a fost livrat. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 14 zile calendaristice de la retur. Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, şocuri etc. SC Nice Automatic SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, desigilate, deteriorare, fără ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea iniţială, aceste taxe pot avea o valoare între 10 şi 50% din valoarea iniţială a produsului, în funcţie de gradul de afectare al formei iniţiale al coletului şi/sau produsului.


9. TENTATIVĂ DE FRAUDĂ

Orice tentativa de acces neautorizat a bazelor de date, datelor personale, serverului sau conținutului site-ului https://pebuton.ro si https://online.pebuton.ro va fi raportată autorităților competente și va face obiectul unei plângeri penale către acestea.


10. LITIGII

Orice litigiu apărut între Clienți și Furnizor va fi rezolvat pe cale amiabilă. Pentru conciliere interna gratuita, sunati la numarul 0765455345, oricand in timpul programului de lucru de luni pana vineri intre 09:00 si 18:00. În cazul în care nu s-a reușit rezolvarea conflictului pe cale amiabilă, competența revine Instanțelor de Judecată Române, de pe raza municipiului Bucuresti. 


Prin vizitarea și cumpărarea de produse prin orice mijloc (comanda online, telefonic, email, etc), Clientul confirmă că a citit și acceptat termenii și condițiile de mai sus. Utilizarea site-ului de către Client pentru informare implică totodată acceptarea necondiționată a acestor termeni și condiții. În cazul în care nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să părăsiți acest site.

Strict necesare

Aceste cookie-uri sunt necesare pentru ca site-ul web să funcționeze și nu pot fi dezactivate. Astfel de cookie-uri sunt setate doar ca răspuns la acțiunile efectuate de dvs., cum ar fi limba, moneda, sesiunea de conectare, preferințele de confidențialitate. Vă puteți seta browserul să blocheze aceste cookie-uri, dar site-ul nostru poate să nu funcționeze corect sau deloc.

Analiza si statistica

Aceste cookie-uri sunt de obicei setate de partenerii noștri de marketing și publicitate. Acestea pot fi folosite de către aceștia pentru a construi un profil de interes și ulterior pentru a vă afișa anunțuri relevante. Dacă nu permiteți aceste cookie-uri, nu veți experimenta reclame direcționate pentru interesele dvs.

Marketing si retargeting

Aceste cookie-uri ne permit să măsurăm traficul vizitatorilor și să vedem sursele de trafic prin colectarea de informații în seturi de date. De asemenea, ne ajută să înțelegem care produse și acțiuni sunt mai populare decât altele.